Opdrachtgever: Stam + de Koning

Haasje Over, Eindhoven

151 appartementen zijn voorzien van een wtw-installatie en 34 tweelaagse appartementen hebben  mechanische ventilatie met natuurlijke toevoer gekregen. De appartementen in de toren stralen een ‘loftgevoel’ uit en hebben een hoger plafond. Om dit loftgevoel te versterken, zijn alle installaties als zichtwerk uitgevoerd. De engineering is volledig in 3D verzorgd. Oplevering: februari 2021.

Haasje Over Eindhoven Stam en de Koning

Opdrachtgever: Dubotechniek

De Bloem, Rijnsburg

91 appartementen en 18 grondgebonden woningen zijn voorzien van wtw-installaties. In de engineeringsfase was de grootste uitdaging om de installaties op het dak met elkaar gecoördineerd te krijgen, zeker vanwege de glazenwasinstallatie. De engineering is volledig in 2D uitgevoerd. Oplevering: november 2019.

Project De Bloem te Rijnsburg - Dubotechniek - DWK Ventilatie

Opdrachtgever: Sankomij Installatietechniek

De Bankier, Tilburg

Dit project bestaat uit 70 appartementen van een woningcorporatie en 50 van een particuliere belegger. Alle 120 appartementen zijn voorzien van een wtw-installatie, uitgevoerd met meerdere sensoren met bedrading. Het advies en de engineering zijn volledig in 3D uitgevoerd.

De Bankier Tilburg

Opdrachtgever: Installatietechniek Van Eersel

Groningensingel, Arnhem

Een oud kantoorpand van de Belastingdienst wordt omgebouwd tot 201 appartementen. Op de begane grond komt een eigen sport- en ontmoetingsruimte. Alle appartementen zijn voorzien van een wtw-installatie, waarbij de kanalen boven de verlaagde plafonds worden weggewerkt. Iedere badkamer krijgt een vochtsensor, iedere woon- en slaapkamer een CO2-sensor. De engineering is volledig in 2D uitgevoerd.

Groningensingel Arnhem

Opdrachtgever: Van Heugten baddesign en installatie

Parc Verde, Helmond

67 grondgebonden woningen en 41 appartementen worden voorzien van wtw-installaties. Naast de collectieve ventilatieleidingen verzorgt DWK Ventilatie ook de individuele rookgas- en luchttoevoerkanalen in de schachten van de appartementen. De engineering is volledig in 2D uitgevoerd.

Parc Verde Helmond

Opdrachtgever: Stam + de Koning

Vredesplein fase 4, Eindhoven

Alle 124 woningen en 9 appartementen zijn uitgevoerd met een wtw-installatie. De woningen zijn constructief uitgevoerd met kanaalplaatvloeren, waardoor de ruimte voor installaties in de vloeren beperkt is. Engineering en coördinatie met overige disciplines zijn hierbij zeer belangrijk, daarom is de engineering volledig in 3D uitgevoerd. Oplevering: maart 2021.

Vredesplein fase 4 Eindhoven
Opdrachtgever: Ballast Nedam Zuid

Berckelbosch fase 8B, Eindhoven

Fase 8B bestaat uit 28 woningen, voornamelijk tweekappers. Het betreft koopwoningen en de toekomstige bewoners hebben veel keuze in de bouwkundige indeling van hun woning. Daardoor wordt elke woning opnieuw geëngineerd. Alle woningen zijn voorzien van een wtw-installatie, uitgevoerd met twee stuks CO2-sensoren. De engineering is volledig in 3D uitgevoerd.

Berckelbosch Eindhoven